R U B B E R S O L U T I O N S

Betöltés..

  • Magyar
  • English

Rólunk

A Rubber Solutions Kft. 2013-ban alakult családi vállalkozás, annak céljából, hogy az elhasználódott gumiabroncsok, ipari gumi- és gyártásközi hulladékok mennyiségét csökkentse Magyarországon. 

Tevékenységünket azóta kiterjesztettük olyan hulladékok vizsgálatára is, melyek újrahasznosítása alapkutatás, alkalmazott kutatási fázisban van. Ilyen például az elhasználódott napelemek, napkollektorok, az elektromos gépjárművek akkumulátorai, egyes elektronikai eszközök, berendezések. Elkötelezettek vagyunk, hogy minden hulladékból terméket gyártsunk, a jelenleg gyakorolt lineáris életciklus helyett a körforgásos gazdasági modellt alkalmazzuk és népszerűsítsük.

A hulladékok begyűjtése, kezelése, abból termékgyártása mellett innovatív megoldásokat kínálunk kutatásfejlesztési területen. Célunk a hulladékkezelés zökkenőmentesebbé tétele hulladék feldolgozó célgépek tervezésével, legyártásával, különböző hulladék minél többféle termékbe építésével, az ipari jogszabályi hátterének optimalizálásával. A fenntartható technológiák kidolgozásában és alkalmazásában látjuk a jövőt. Hiszünk abban, hogy a vállalatoknak nem csak felelősségük, de lehetőségük is van pozitív hatást gyakorolni a környezetre.

Ügyfeleink elégedettsége kiemelt fontosságú számunkra. Hiszünk a hosszú távú együttműködések kialakításában, melynek alapja a megbízhatóság és a minőségi szolgáltatás. Munkánk során elkötelezettek vagyunk a társadalmi felelősségvállalás mellett, ezért támogatjuk a közösségfejlesztést, a helyi kezdeményezéseket. Oktatásokat, tanfolyamokat indítunk annak érdekében, hogy a hulladékipar bővelkedhessen szakirányú végzettséggel rendelkező munkaerővel. 

Ha felkeltettük érdeklődését, készséggel állunk rendelkezésére. Bízunk benne, hogy hamarosan partnerek lehetünk a fenntartható jövő építésében!

Munkatársaink

Munkatársaink

Ügyvezető

Sziráki Boglárka

Operatív igazgató

Sziráki Károly

Irodavezető

Bencsik Tünde

Asszisztens

Bacsó Gergő

Szakértő

Dr. Palotás László

Szakértő

Dr. Heinczinger Mária

Szakértő

Dr. Kovács Miklós

Dolgozzunk együtt a fenntartható fejlődésért!

Kapcsolat

©2023 Rubber Solutions Kft. All Rights Reserved